ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Δεν πάει άλλο!»-Το μήνυμα των εμπόρων της Πάτρας προς την κυβέρνηση


«Δεν πάει άλλο». Αυτό είναι το μήνυμα που δίνουν αυτή την ώρα οι έμποροι της Αχαΐας αλλά και της Πάτρας στην απόφαση της κυβέρνησης να εξαιρεθούν από τα καταστήματά τους από το άνοιγμα του λιανεμπορίου σε όλη τη χώρα. Και αυτό διότι το θεωρούν άδικο η Αχαΐα να παραμένει κλειστή, την ώρα που η Αθήνα «φλέγεται» από κρούσματα κορωνοϊοού. Όπως σημειώνει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών Κώστας Ζαφειρόπουλος: «Είναι άδικο αυτό το οποίο γίνεται σε βάρος της Αχαΐας. 

«Είμαστε οργισμένοι και αγανακτισμένοι. Δυστυχώς δεν βλέπουμε φως στην άκρη του τούνελ. Σεβαστήκαμε την απόφαση της κυβέρνησης όμως για πόσο ακόμα θα το κάνουμε; Δεν αντέχουμε. Στόχος μας είναι να εισακουστούμε και να δοθεί το πράσινο φως για να ανοίξουμε τη Δευτέρα τα καταστήματά μας όπως και σε όλη τη χώρα» τονίζει  ο Κώστας Ζαφειρόπουλος, πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών.

Και εξηγεί ότι η οικονομική ενίσχυση που  προσφέρεται στους εμπόρους είναι «αστεία» και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες τους.

«Δεν μπορεί να μας βοηθήσει σε τίποτα. Τα χρήματα θα μας δοθούν μετά το Πάσχα. Θα λάβουμε 1000 ευρώ εάν μείνουμε κλειστοί όλο τον Απρίλιο και 500 εάν τελικά ανοίξουμε πριν το Πάσχα. Και πάλι δεν μπορούμε να μιλάμε για ενίσχυση με τέτοια ποσά» αναφέρει ο κ. Ζαφειρόπουλος.

Ανοικτό παραμένει  επίσης το ενδεχόμενο αύριο οι έμποροι να πάνε στο Μαξίμου για να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους. 

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μεγάλη επιτυχία των λιμενικών αρχών της Πάτρας καθώς εντοπίστηκαν 22,5 κιλά κοκαΐνης σε φορτηγό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάτωση επικράτησε στην  Πλατεία Μαρούδα όταν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στον 2ο όροφο σημειώθηκε έκρηξη φιάλης υγραερίου. Εκείνη την στιγμή βρισκόταν μέσα ένας άνδρας 57 ετών . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο τεχνίτες έχασαν τη ζωή τους στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου της ΔΕΗ, όταν για άγνωστο λόγο έπεσαν στο έδαφος ενώ ήταν ανεβασμένοι σε καλάθι και εργάζονταν σε υψόμετρο στον πύργο ψύξης τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένας άνδρας 67 ετών έχασε την ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα στον Κακόβατο του δήμου Ζαχάρως . Ο άτυχος άνδρας εκτελούσε εργασίες σε αυλή σπιτιού, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάτωση επικράτησε στην  Πλατεία Μαρούδα όταν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στον 2ο όροφο σημειώθηκε έκρηξη φιάλης υγραερίου. Εκείνη την στιγμή βρισκόταν μέσα ένας άνδρας 57 ετών ο οποίος υπέστη σοβα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένας άνδρας 67 ετών έχασε την ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα στον Κακόβατο του δήμου Ζαχάρως . Ο άτυχος άνδρας εκτελούσε εργασίες σε αυλή σπιτιού, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το τρακτέρ το οπο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Στο πλαίσιο των προχωρημένων επαφών και συναντήσεων της Δημοτικής Αρχής Καλαβρύτων για την υλοποίηση του σχεδίου δημιουργίας Αεροδιαδρόμου ελαφρών και εκπαιδευτικών αεροσκαφών πραγματοποιήθηκε σύσκ
Image
Image
© 2021 BEST Patra. All Rights Reserved.

Search