ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Σε μηνυμά της η βουλευτής Αχαϊας της ΝΔ Χριστίνα Αλεξοπούλου αναφέρει:

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας αποκτά αδιαμφισβήτητα μια ξεχωριστή σημασία. Η ανθρωπότητα διανύει μια πρωτόγνωρη στην ιστορία της περίοδο, που δοκιμάζει τα όρια και τις αντοχές όλων μας και που μας υπενθυμίζει με τον πιο σκληρό τρόπο,  πόσο  τρωτοί είμαστε και πόσο πολύτιμο και αναντικατάστατο είναι το αγαθό της υγείας.

Η σημερινή ημέρα αποτελεί αφορμή, για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους εργαζομένους στον τομέα της Υγείας. Στους γιατρούς, στους νοσηλευτές, στα πληρώματα των ασθενοφόρων και στο διοικητικό προσωπικό των μονάδων υγείας, για τον τεράστιο αγώνα που έδωσαν και εξακολουθούν να δίνουν για περισσότερο από ένα έτος.

Τώρα πια που η έξοδος από την κρίση της Πανδημίας είναι ορατή, να οπλιστούμε κι εμείς με σύνεση και υπομονή για την τελική προσπάθεια και προτού προβάλουμε με ευκολία την «κόπωση μας ως κοινωνία», να αναλογιζόμαστε την κόπωση όλων αυτών που συνεχίζουν να μάχονται για την δική μας υγεία και ασφάλεια.

Οι προσπάθειες και οι θυσίες μας, έπιασαν τόπο και παρά τις δυσκολίες, η Ελλάδα άντεξε. Σύντομα, θα επιστρέψουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς, σοφότεροι και δυνατότεροι.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μεγάλη επιτυχία των λιμενικών αρχών της Πάτρας καθώς εντοπίστηκαν 22,5 κιλά κοκαΐνης σε φορτηγό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάτωση επικράτησε στην  Πλατεία Μαρούδα όταν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στον 2ο όροφο σημειώθηκε έκρηξη φιάλης υγραερίου. Εκείνη την στιγμή βρισκόταν μέσα ένας άνδρας 57 ετών . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο τεχνίτες έχασαν τη ζωή τους στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου της ΔΕΗ, όταν για άγνωστο λόγο έπεσαν στο έδαφος ενώ ήταν ανεβασμένοι σε καλάθι και εργάζονταν σε υψόμετρο στον πύργο ψύξης τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένας άνδρας 67 ετών έχασε την ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα στον Κακόβατο του δήμου Ζαχάρως . Ο άτυχος άνδρας εκτελούσε εργασίες σε αυλή σπιτιού, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάτωση επικράτησε στην  Πλατεία Μαρούδα όταν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στον 2ο όροφο σημειώθηκε έκρηξη φιάλης υγραερίου. Εκείνη την στιγμή βρισκόταν μέσα ένας άνδρας 57 ετών ο οποίος υπέστη σοβα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένας άνδρας 67 ετών έχασε την ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα στον Κακόβατο του δήμου Ζαχάρως . Ο άτυχος άνδρας εκτελούσε εργασίες σε αυλή σπιτιού, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το τρακτέρ το οπο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Στο πλαίσιο των προχωρημένων επαφών και συναντήσεων της Δημοτικής Αρχής Καλαβρύτων για την υλοποίηση του σχεδίου δημιουργίας Αεροδιαδρόμου ελαφρών και εκπαιδευτικών αεροσκαφών πραγματοποιήθηκε σύσκ
Image
Image
© 2021 BEST Patra. All Rights Reserved.

Search