ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Υγεία και Δήμος Πατρέων

Η Ώρα Πατρών τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στις 7 Απρίλη, όπως αρμόζει σε κάθε δημοτική παράταξη που αγκαλιάζει τα λαϊκά στρώματα κάθε γειτονιάς και κοινότητας του Δήμου Πατρέων. Τιμάμε την μέρα αυτή όχι στα λόγια αλλά με πρωτοβουλίες, που έχουν στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής κάθε συνδημότη και συνδημότισσας, κάθε παιδιού αυτής της πόλης.

Η Υγεία σημαίνει σωματική και ψυχική ευεξία, που εξασφαλίζεται, όταν υπάρχουν πράσινο, πλατείες, χώροι άθλησης, καθαριότητα, ασφαλή πεζοδρόμια, καλό κυκλοφοριακό, μέσα μαζικής μεταφοράς για τους ανθρώπους που ζουν στη πόλη μας, δρόμοι χωρίς λακκούβες που αποτελούν δυστυχώς προνόμιο της πόλης μας.

Υγεία είναι να υπάρχουν πιστοποιημένες παιδικές χαρές στις πλατείες και προπάντων  πλατείες με σιντριβάνια και πράσινο.

Υγεία είναι η καθημερινή μέριμνα για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες για αυτό και στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση. Υγεία είναι η καθαριότητα της πόλης, η ανακύκλωση, η διαλογή στην πηγή, η κυκλική οικονομία. Υγεία είναι η δυνατότητα πρόσβασης των ατόμων με ειδικές ανάγκες σε κάθε δημοτική υπηρεσία και γενικά η δημιουργία υποδομών που να καθιστούν την πόλη φιλική σε όλους και όλες.

Υγεία είναι η σύμπραξη της «Βοήθεια στο σπίτι» με την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, ώστε να πάμε μπροστά. Υγεία είναι να μην αφήνουμε τα αδέσποτα στην τύχη τους, αλλά να δημιουργήσουμε στέγη αδέσποτων ζώων και δημοτικό κτηνιατρείο, ώστε να διασφαλίσουμε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας για τα κατοικίδια και τα αδέσποτα. Υγεία είναι μία πόλη που βρίσκεται σε αρμονία με τη φύση, με κοινόχρηστους χώρους, υποδομές και εξυπηρέτηση των πολιτών.

Όλα αυτά απαιτούν ανθρώπους με μεράκι, γνώση, οικολογικές ευαισθησίες, έμπνευση και προ πάντων αγάπη για την φύση, την πόλη, την Πάτρα μας και τους ανθρώπους της.

Γρηγόρης Μαρκέτος

Μέλος ΔΣ ΚΟΔΗΠ / Γιώργος Ρώρος-Ώρα Πατρών

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μεγάλη επιτυχία των λιμενικών αρχών της Πάτρας καθώς εντοπίστηκαν 22,5 κιλά κοκαΐνης σε φορτηγό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάτωση επικράτησε στην  Πλατεία Μαρούδα όταν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στον 2ο όροφο σημειώθηκε έκρηξη φιάλης υγραερίου. Εκείνη την στιγμή βρισκόταν μέσα ένας άνδρας 57 ετών . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο τεχνίτες έχασαν τη ζωή τους στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου της ΔΕΗ, όταν για άγνωστο λόγο έπεσαν στο έδαφος ενώ ήταν ανεβασμένοι σε καλάθι και εργάζονταν σε υψόμετρο στον πύργο ψύξης τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένας άνδρας 67 ετών έχασε την ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα στον Κακόβατο του δήμου Ζαχάρως . Ο άτυχος άνδρας εκτελούσε εργασίες σε αυλή σπιτιού, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάτωση επικράτησε στην  Πλατεία Μαρούδα όταν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στον 2ο όροφο σημειώθηκε έκρηξη φιάλης υγραερίου. Εκείνη την στιγμή βρισκόταν μέσα ένας άνδρας 57 ετών ο οποίος υπέστη σοβα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένας άνδρας 67 ετών έχασε την ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα στον Κακόβατο του δήμου Ζαχάρως . Ο άτυχος άνδρας εκτελούσε εργασίες σε αυλή σπιτιού, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το τρακτέρ το οπο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Στο πλαίσιο των προχωρημένων επαφών και συναντήσεων της Δημοτικής Αρχής Καλαβρύτων για την υλοποίηση του σχεδίου δημιουργίας Αεροδιαδρόμου ελαφρών και εκπαιδευτικών αεροσκαφών πραγματοποιήθηκε σύσκ
Image
Image
© 2021 BEST Patra. All Rights Reserved.

Search