ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουσείο Χάντμπολ Πάτρας Ελλάδα τώρα σελίδα και στο facebook

Σε συνέχεια του μουσείου χειροσφαίρισης της Α.Ε. Πάτρας Ακαδημίας των Σπορ που βρίσκεται στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι Πάτρας (υπό την αιγίδα του ΠΕΑΚ Πάτρας και της Ο.Χ.Ε.), κρίθηκε αναγκαίο και έχει δημιουργηθεί από την  22/03/2021 και αντίστοιχη σελίδα στο fb  https://www.facebook.com/107758774737116/

για να παρουσιάζονται στο ευρύτερο κοινό τα εκθέματα του μουσείου,  αλλά και για να συλλέξει περαιτέρω πληροφορίες και υλικό από οποιονδήποτε  προτίθεται να το προσφέρει, το όποιο έχει στην κατοχή του και επιθυμεί να μπει στην σελίδα και να μείνει ως παρακαταθήκη στην ιστορία της χειροσφαίρισης στην Πάτρα.

Η ιστορία της Πατραϊκής χειροσφαίρισης ξεκινώντας από την 01/09/1980 πρέπει να καταγραφεί για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Ήδη έχει αρχίσει και ιστορικά στοιχεία έχουν αναγραφεί στην συγκεκριμένη σελίδα φέρνοντας τις μνήμες πολλά χρόνια πίσω.

Τέλος ο καθένας μπορεί να προσθέτει και να αναπαραγάγει τις δημοσιεύσεις είτε των    κειμένων είτε  και μεμονωμένων φωτογραφιών, ( ακόμα και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ) με την υποχρέωση ότι πρέπει  να αναφέρονται ως πηγή, σε εμφανές σημείο η:  Α.Ε. Πάτρας Ακαδημία των Σπορ / Ιωάννης Παπαγιαννόπουλος - Πάτρα και η πηγή του εάν υπάρχει.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μεγάλη επιτυχία των λιμενικών αρχών της Πάτρας καθώς εντοπίστηκαν 22,5 κιλά κοκαΐνης σε φορτηγό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάτωση επικράτησε στην  Πλατεία Μαρούδα όταν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στον 2ο όροφο σημειώθηκε έκρηξη φιάλης υγραερίου. Εκείνη την στιγμή βρισκόταν μέσα ένας άνδρας 57 ετών . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο τεχνίτες έχασαν τη ζωή τους στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου της ΔΕΗ, όταν για άγνωστο λόγο έπεσαν στο έδαφος ενώ ήταν ανεβασμένοι σε καλάθι και εργάζονταν σε υψόμετρο στον πύργο ψύξης τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένας άνδρας 67 ετών έχασε την ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα στον Κακόβατο του δήμου Ζαχάρως . Ο άτυχος άνδρας εκτελούσε εργασίες σε αυλή σπιτιού, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάτωση επικράτησε στην  Πλατεία Μαρούδα όταν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στον 2ο όροφο σημειώθηκε έκρηξη φιάλης υγραερίου. Εκείνη την στιγμή βρισκόταν μέσα ένας άνδρας 57 ετών ο οποίος υπέστη σοβα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένας άνδρας 67 ετών έχασε την ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα στον Κακόβατο του δήμου Ζαχάρως . Ο άτυχος άνδρας εκτελούσε εργασίες σε αυλή σπιτιού, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το τρακτέρ το οπο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Στο πλαίσιο των προχωρημένων επαφών και συναντήσεων της Δημοτικής Αρχής Καλαβρύτων για την υλοποίηση του σχεδίου δημιουργίας Αεροδιαδρόμου ελαφρών και εκπαιδευτικών αεροσκαφών πραγματοποιήθηκε σύσκ
Image
Image
© 2021 BEST Patra. All Rights Reserved.

Search